O nama

TehnoDesign je inženjerski konstrukcijski i konsultantski biro sa sedištem u Rumi.

Ono što nas izdvaja jeste dugogodišnje iskustvo naših članova u konstruisanju, proizvodnji i održavanju. Naš dizajn i saveti su utemeljeni na dugom inženjerskom i praktičnom radu u procesnoj industriji, održavanju i proizvodnji u prehrambenoj, automobilskoj i građevinskoj industriji.

Naš tim čine iskusni mašinski inženjeri usmereni na razvoj funkcionalnih inženjerskih rešenja. Dugogodišnjim radom u renomiranim svetskim kompanijama stekli smo potrebnu kombinaciju inženjerskih veština koja nam omogućava da realizujemo personalizovana rešenja prema zahtevima klijenta i određene aplikacije. U zavisnosti od vrste projekta, po potrebi uključujemo spoljne saradnike koji upotpunjavaju tim u specifičnim oblastima, poput automatizacije, elektro integracije i sl.

Kao stručnjaci u oblasti mašinskog konstruisanja, jednako smo uspešni u konstruisanju novih uređaja kao i unapređenju i restauraciji postojećih. Razvijamo za vas specijalizovana tehnička rešenja prema važećim standardima u vašoj oblasti. Podjednako dobro reverznim inženjeringom na bazi postojećeg uređaja razvijamo isti ili modifikovani uređaj koji potpuno odgovara zahtevima procesa, stvarajući veoma brzo funkcionalni prototip.

Pružamo odličnu uslugu u oblasti mašinskog konstruisanja​

Na vama je da proverite